algemene informatie

Door wie worden de Bijbelstudies geschreven?

Al onze Bijbelstudies worden geschreven onder een pseudoniem. Dat wil zeggen dat de echte namen van schrijvers niet worden gebruikt. Om onze schrijvers te beschermen hebben wij gekozen voor pseudonieme namen.

Door wie worden de Bijbelstudies vertaald?

Al onze Bijbelstudies worden vertaald door ons zelf. Wij werken nauw samen met de Australische website: christianidentityministries.com. Onder leiding van Christian Identity Ministries worden Bijbelstudies op de meest zorgvuldige manier vertaald.

Waarvoor worden de donaties gebruikt?

Onze website wordt gehost op een betaalde server. Wij maken gebruik van een Virtual Private Server. Dit betekend dat wij volledige controle hebben over onze eigen server. Helaas kost VPS enorm veel geld. Om de kosten te minimaliseren worden donaties gebruikt om deze kosten deels te dekken. Daarnaast kost het bedrukken van boeken ook geld. Om de kosten van toners en papier deels te dekken worden donaties ook daarin geïnvesteerd.

Zijn jullie een Kerk?

Nee! Wij zijn zeker geen kerk en dat zal het ook nooit worden. Wij laten ons juist heel erg onderscheiden van de kerken zodat mensen zien dat wij niet meedoen aan kerkelijke leerstellingen. Wij verwerpen alle kerkelijke leerstellingen omdat deze gebaseerd zijn op eeuwenoude leugens.

Houden jullie ook lezingen?

Jazeker. Wij zijn wel van plan om weer lezingen te houden. Om dit waar te maken zijn wij nog druk aan het bedenken hoe wij dit van de grond kunnen krijgen. Realiseer je namelijk wel dat wij worden tegengewerkt als het gaat om het afhuren van dorpshuizen en andere gebouwen. Om de lezingen zo goed mogelijk te laten bespoedigen maken wij gebruik van een beamer.

Moet ik betalen voor de Bijbelstudies?

Nee. Alle Bijbelstudies zijn gratis. Het is een Gods gift om de waarheid te mogen kennen. Wij hebben deze kennis ook gratis gekregen, daarom is het niet correct om geld te vragen voor iets wat wij gratis hebben mogen ontvangen van God. Wel vragen wij een kleine vergoeding voor de onkosten die gemaakt worden wanneer boeken worden gedrukt.

Mag ik Bijbelstudies delen met andere mensen?

Ja hoor, dat is geen probleem. Wel vragen wij iedereen om al onze Bijbelstudies origineel te houden. Al onze Bijbelstudies zijn met veel zorgvuldigheid, geduld en kennis geschreven. Wij mogen de mensen niet de kennis ontnemen door hen te verbieden om onze studies met andere te delen.

Technische informatie over de website

Waarom wordt de website niet goed weergegeven op mijn mobiel?

De website is niet gemaakt voor mobiele browsers. Wij werken met een uitgebreide bibliotheek wat alleen goed werkt op webbrowsers. Bovendien is het beter om de Bijbelstudies te lezen op een groter scherm.

Kan ik reageren op Bijbelstudies?

Jazeker! Daarvoor is registratie wel verplicht. Om het platform zo schoon mogelijk te houden hebben wij gekozen voor verplichte registratie. Dit kan met behulp van een knop, bovenaan de website.

Zoekfunctie werkt niet.

Omdat wij gebruik maken van een uitgebreide bibliotheek, is het belangrijk dat de webbrowser up-to-date is. Vaak werkt de zoekfunctie niet omdat de webbrowser verouderd is. Tevens is het belangrijk dat alle beveiligingen van jouw webbrowser up-to-date zijn.

De directory wordt niet goed weergegeven.

Zoals we hierboven al hebben vermeld wordt de website alleen goed weergegeven via webbrowsers. We werken regelmatig aan de Directory pagina om deze steeds meer te verbeteren. Daarnaast worden er elke keer nieuwe Bijbelstudies toegevoegd aan de directory. Tijdens onderhoudswerkzaamheden is de directory zelfs offline.

Donatieknop werkt niet.

Donaties kunnen alleen worden gemaakt door bankoverschrijving of Paypal. Wij maken daarbij gebruik van een extra veilige omgeving wanneer er een donatie wordt gedaan. Wanneer een webbrowser niet up-to-date is kan een webbrowser de toegang worden geweigerd.

overige vragen

Kan ik lid worden?

Nee, het is niet mogelijk om een vaste lid van ons te worden. Wel kun je lid worden van deze website zodat je kunt reageren op onze Bijbelstudies. Indien iemand toch echt lid wil worden van Ekklesia Evangeliegroep Nederland, zal er een schriftelijk verzoek moeten worden ingediend. Dit kan met behulp van een brief of via e-mail: verzoek@ekklesia-evangeliegroep.nl. Ons adres vindt je op deze website terug.

Zijn jullie een stichting?

Op dit moment vallen wij niet onder een stichting. Wel willen wij in de toekomst onze organisatie onder een stichting brengen. Op dit moment functioneren wij dus niet als stichting.

Hebben jullie Bijbelstudies gevolgen?

De waarheid zal altijd gevolgen met zich meebrengen. Wij weten dat de heersende elite niet zitten te wachten op de waarheid. En indien de waarheid het gevoel kwetst, wordt er een aangepaste waarheid ingezet. Maar wij doen daar niet aan mee. Al onze boeken zijn gebaseerd op geschiedenisfeiten en onafhankelijke wetenschappelijke bewijzen.

>