Over ons


Wie ben ik?

In de eerste plaats stel ik mijzelf eventjes voor. Ik ben Sjouke(37) en kom uit Friesland. In mijn leven ben ik altijd al op zoek geweest naar de waarheid. Helaas, waar ik ook kwam, kwam ik toch weer terecht op een dwaalspoor. Geen kerk of wie dan ook kon mij de antwoorden geven waar ik mij vraagtekens bij had.

In 2011 kwam ik via Kolonel G.J. van Loon in aanraking met de Israël waarheid. Aan hem heb ik dus ook te danken dat ik achter de waarheid kwam en hoe alles zat. Ik had vragen wat betrekking had over de andere jezus en een andere evangelie. Hij gaf mij als enige de juiste antwoord op mij vraag.

In 2018 stierf Kolonel G.J. van Loon door complicaties bij het hart. Ik voelde mij geroepen om zijn taak over te nemen. Vanaf dat moment besloot ik ook een nieuwe website te bouwen, ter ere voor hem. Helaas, door de snelle ontwikkeling van webbrowsers voldeed deze vormgeving niet meer aan de normen. Daarom dat ik nu een betere vormgeving heb ontwikkeld.

Sinds twee jaar werk nu nauw samen met de Christian Identity Ministries in Australië. Daarnaast heb ik een goede vriend leren kennen uit Australië, Adam de Witt. Dankzij hem leerde ik nieuwe materie kennen van de Bijbel. Ik ontdekte dingen die ik niet eerder had ontdekt. Ik ben God dankbaar om het feit dat ik deze man heb mogen leren kennen.

Wie is Adam de Witt?

Adam de Witt staat bekend om de vele boeken die hij heeft geschreven. Dankzij zijn goede inzicht in geschiedenis en de Bijbel heeft hij vele zaken aan het licht gebracht. Vele kerkelijke doctrines, ook onder de vele Israëlgroepen, hebben ervoor gezorgd dat ons volk besmet is geraakt met heidense doctrines.

Adam de Witt wist vele verborgenheden in de Bijbel te ontrafelen. Het is dan ook door hem dat mijn zicht op de Bijbel compleet op zijn kop is gezet. Nu ik samenwerk met Adam hebben wij vele nieuwe dingen mogen ontdekken. Vele verborgenheden in de Bijbel zullen de komende tijd helemaal worden ontrafeld.

Wie zijn dan die andere schrijvers?

Al die andere schrijvers staan bekend onder een pseudoniem. Dit betekend dat hun boeken niet onder hun echte naam zijn geschreven. Dit is ook om al deze schrijvers te beschermen. Je moet goed onthouden dat je met de waarheid zeker geen vrienden maakt. Al de boeken die je aantreft op deze website zijn per auteur ingedeeld.

>