• Home
  • /
  • Links(Engels/Nederlands

Links

Hieronder vindt je allerlei links die verwant zijn aan onze website. Helaas zijn de meeste websites Engelstalig omdat er in Nederland weinig animo is voor de Israël boodschap. Ons doel is dan ook om vele artikelen vanuit het Engels te vertalen.

Links(ENG)


Christogenea(ENG)

Waarom is het oude Egypte, eens het grootste van alle naties, in de vergetelheid geraakt, waar het 3.000 jaar lang gebleven is? Wat is er gebeurd met de glorie van het oude Babylonië, of van Assyrië? Waar is de pracht van de oude Perzen, of de Meden, of Parthië? Op deze site wordt er duidelijk antwoord gegeven.

Ga naar: https://christogenea.org/

Age of Laodicea(ENG)

Het einde is nabij. We zijn afvallig geworden. Valse doctrine is overal. Er moet een ontwaken zijn en een plaats om dit ontwaken te starten. HalleluYah, je hebt het gevonden! Of beter gezegd, de Vader heeft je erheen geleid om de Goddelijke invloed in je aan te wakkeren. Dichter bij de waarheid dan de informatie op deze site zul je niet komen, en een andere kans krijg je misschien ook niet. De keuze is aan jou.

Ga naar: https://www.ageoflaodicea.com/

 

Anglo Saxon israel(ENG)

Een prachtige website dat zich tevens bezighoudt met geschiedkundige feiten omtrent de verloren tien stammen van Israël. Neem snel een kijkje op deze website!

Ga naar: https://anglo-saxonisrael.com/

Septuagint(ENG)

ELPENOR is opgebouwd rond een tweetalige anthologie van alle perioden van de Griekse literatuur, inclusief Homerus, Lyrische dichters, Presocratische filosofen, Plato, Aristoteles, Tragedie en Komedie, de Byzantijnse Vaders, Moderne Griekse dichters, het Nieuwe Testament, het Griekse Oude Testament (Septuagint), een website voor de Christus en een andere voor de Heilige Berg Athos, zelfs een steeds groeiende verzameling Inspirerende Citaten.

De TAAL pagina's bevatten gratis lessen in het Oudgrieks, te beginnen met het Griekse alfabet, verder met Homerus en een combinatie van grammatica en syntaxis met een poging om de waarde van de teksten en van de taal zelf te begrijpen voor ons leven vandaag.

Ga naar: https://www.ellopos.net/elpenor/default.asp

Christian Identity Ministries(ENG)

Wij nodigen u uit deze website te verkennen en de waarheid te ontdekken. Wij hebben getracht u een idee te geven van wat ons geloof is en de leerstellingen die ons identificeren. Voel u vrij om door te bladeren, en als u meer wilt weten, laat het ons weten. Thuis Bijbelstudie geluidsbanden, CD's, boeken en DVD's zijn beschikbaar om te kopen of te lenen. Deze materialen staan vol met boeiende Bijbelse waarheden die u misschien nog nooit eerder in een kerk hebt gehoord, of op internet hebt gezien!

Ga naar: http://www.christianidentityministries.com/home.html

 

Thrudvids(ENG)

Een van de grootste mysteries van de Bijbel is waar de 12 Verloren Stammen van Israël naar toe zijn gegaan? Zijn ze gewoon verdwenen? Het doel van deze website is om juist die vraag te beantwoorden, om de waarheid te verspreiden dat de Israëlieten nooit verloren zijn gegaan en nooit zijn verdwenen, maar in feite naar Europa zijn gemigreerd onder verschillende namen. Deze namen variëren van de Scythen, Cimeriërs, Sakea, Gallische, Keltische en Germaanse stammen. Voor meer info ga naar deze website.

Ga naar: https://truthvids.net/

Think Outside The Beast(ENG)

Ik weet waarom je hier bent. Ik weet wat je geleerd is, en wat je geloofd hebt. Ik weet waarom je nauwelijks slaapt, waarom je je alleen voelt, en waarom je dag na dag achter je computer zit, voor je TV, je gaat naar je kerk, je leest je bijbel, zoekend. Je bent op zoek naar Hem. Ik weet het, want ik was ooit op zoek naar hetzelfde. Ik was op zoek naar een antwoord. Ik was op zoek naar de waarheid. En toen Hij me vond, liet Hij me zien dat de waarheid bedekt was met leugens. Het is een mysterie geworden. Het is de vraag die ons drijft, beste kameraad. Het is de vraag die je hier op deze website bracht. Jij kent de vraag net zo goed als ik.

Ga naar: https://www.thinkoutsidethebeast.com/

 

Britam(ENG)

Tien van de Twaalf Stammen van Israël werden verbannen en verloren hun identiteit. Hun afstammelingen zijn nu te vinden onder de Westerse Volkeren. Dit wordt bewezen door de Bijbel, Talmoed en Rabbijnse Bronnen, alsmede door Seculiere Studies in Oude Geschiedenis, Archeologie, Mythologie, Linguïstiek en verwante gebieden. De Profeten spraken hierover. Volkeren die zijn voortgekomen uit de Britse eilanden (inclusief Noord-Amerika) vertegenwoordigen Jozef.

Ga naar: https://www.britam.org/

 

Fellowship of God’s Covenant People

Welkom op de website van de Fellowship of God's Covenant People. Wij zijn een lokale kerk in het noorden van Kentucky die de Christelijke Israël waarheid belijdt sinds 1987. Onze stichter is dominee Don Elmore die zijn leven en energie heeft gewijd aan het evangelie van het Koninkrijk. Onze niet-confessionele bediening van Verbondsgelovigen is een wereldwijde missie om twee basisprincipes te verkondigen.

Ga naar: https://fgcp.org/

 

Links(NL)


Bijbelstudie groep Noordoost Fryslan(NL)

Bijbelstudie Noordoost Fryslân werd dankzij Kolonel G.J. van Loon opgericht. Helaas is hier niet veel meer van over. Omdat de website nog wel bestaat willen wij toch deze met jullie delen.

Ga naar: https://bijbelstudiegroepnoordoostfryslan.nl/

Stop Farm Plaasmoorde(NL)

Sinds 1994, toen de apartheid werd afgeschaft, worden er jaarlijks honderden Blanke Boeren van Zuid Afrika op gruwelijke wijze afgeslacht. Ons doel is om de wereld wakker te maken en bewust te maken van wat daar gebeurt.

Ga naar: https://www.sfpm.nl/

Links(ZA)


Israël Must Hear(ENG/AFR)

F.W.C. Neser is opgeleid als wetenschapper (M.Sc.) maar is sinds zijn jeugd een toegewijd christen. De Bijbel is voor hem het Woord van God van Genesis tot Openbaring.

Al heel vroeg in zijn leven kwam hij tot het inzicht dat de mens zelf de oorzaak is van alle oorlogen, depressies, hongersnood, droogte, ziekte en ellende hier op aarde.

Ga naar: https://www.thinkoutsidethebeast.com/

Boere Afrikana (AFR)

Deze website is gewijd aan het Boerenvolk van Zuid-Afrika, van de Vrije Burgerstrijd voor Vrijheid en Onafhankelijkheid (1657) tot het bewind in 1994. De Boeren zijn nu verspreid en de geschiedenis herschreven. Waardevol Boerenerfgoed, cultuur en historische gedenktekens, worden veranderd, opnieuw aangetrokken, vernietigd, verloren, verdwenen en vergeten.

Ga naar: http://www.boereafrikana.com/Index.htm

 
>