Welkom op deze website!


Van harte welkom op de vernieuwde website van het Ekklesia Evangeliegroep Nederland! Sinds kort hebben wij gekozen voor een vernieuwde en verfrissende uiterlijk. De vorige vormgeving voldeed niet meer aan de recente beveiligingsupdates.


Dankzij onze vernieuwde Directory pagina, die wij speciaal hebben ingericht, kunnen al onze studies compleet worden gelezen. Wij hebben gekozen voor een vormgeving wat het beste weergegeven kan worden via een computerbrowser. Wie serieus op zoek is naar de waarheid is niet even snel aan het kijken via een mobiele telefoon maar zoekt op serieuze wijze naar de waarheid.


Het is ook mogelijk om op al onze Bijbelstudies te reageren. Registratie is wel verplicht. Om het platform zo schoon mogelijk te houden hebben wij gekozen voor verplichte registratie. De laatste tijd hebben wij enorm last van spamreacties en om deze uit te filteren is verplichte registratie de enige uitweg.

Ook hebben wij een donatieknop toegevoegd aan de website. Helaas draait ons platform niet op een gratis server en is het bedrukken van boeken enorm duur geworden. Door een kleine bijdrage te geven is het voor ons mogelijk om dit platform in de lucht te houden.

>