Het volk van Dale, de Kalash


Door: Sjouke van der naalt

De Tokharians slonken in aantal door de vele voortdurende aanvallen. Nu waren zij verdreven naar een groep verafgelegen dalen, diep in de Hindoeïstische Cush, om door de wereld te worden vergeten. Deze Tokharen werden bekend als "die van beneden in de dalen", in hun eigen taal is de titel "Kalashe". De Kalasj, die nu nog slechts 2000 tot 3000 man sterk zijn, hebben rozige wangen, groene, blauwe of lichtbruine ogen; hun haar is bruin, rood en blond. Tot op de dag van vandaag zijn zij veilig en afgesneden van de gemengde massa's in hun dalen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Over mezelf

In 2011 kwam ik in aanraking met de Israël Waarheid. Ik heb daarvoor vele kerken en bijeenkomsten bijgewoond. Maar toch besefte ik dat er iets niet klopte. Dankzij Kolonel G.J. van Loon, die helaas in 2018 is overleden, kwam ik tot ontdekking hoe ik de Bijbel moest lezen. De Bijbel is niet langer een gesloten boek voor mij waardoor alle woorden in de Bijbel logisch te verklaren zijn. Ik leerde dat de Bijbel een geschiedenisboek is door en voor Israël!


Volg mij op:

Heb je deze artikelen al gelezen?


De verborgen wortels van de Sefardim en Asjkenazith joden
Aan wie overvloeit de genade?
Abrahams Zaad: Nu en voor altijd?
De puddingtest
Hoe weten we wanneer een verlosser komt?
Waarom de Oude Blanke Rijken Vielen
Verbindingen door middel van de Tong
Het vinden van het etnische lanceerplatform
Het lot van het Chinees-Keltische overblijfsel
De val van Keltisch Midden-Azië
>